Što nas sve čeka u Moschino kolekciji za H&M?

Ono što svi mladi influenceri, blogeri, stilisti i fashionisti diljem svijeta s nestrpljenjem iščekuju, definitivno je Moschino kolekcija za H&M!

Budući da je prije svega nekoliko dana i službeno predstavljena kampanja Moschino x H&M, ista ističe jednu zanimljivu dozu glamura, zabave, istančane kože, kao i zlatnih modnih dodataka, koji su očito neizostavan element ove kolekcije koju je Jeremy Scott odlučio prezentirati i predstaviti za H&M.

U samoj kampanji, glavnu ulogu ima jedan od trenutno najpoznatijih svjetskih modela, dugogodišnja prijateljica Kendall Jenner - Gigi Hadid, koja je krasila mnoge naslovnice modnih časopisa u posljednjih nekoliko godina. Uz istu, svoje vještine pokazali su i drugi modeli poput Vittorie Ceretti, Rianne Von Rompaey, Imaan Hammam i dr.

Najvažniji podatak, koji je definitivno neizostavan i glavno pitanje koje se ovih dana postavlja je kada Moschino dolazi u H&M? Dragi moji, kao što ste mogli vidjeti iz mojih posljednjih storyja, datum je 08.11.2018. Dana 8. studenog Moschino će svoje odjevne predmete predstaviti na online stranicama i trgovinama Hennesa & Mauritza.

Mogu Vam garantirati da će kolekcija izazvati burne reakcije kod publike, jer se već na prvi pogled čini dosta upečatljivom, kolorističkom i pomalo pretjeranom, baš onako kako ja volim. 😉 Kolekcijom definitivno dominira trenutno prepoznatljivi streetwear, a s druge strane i jedan zanimljivi sportski look. Ja sam već upikirao par odjevnih predmeta, a vi?

Naravno, kolekciju ne treba suditi prema prvim fotografijama koje su prikazane u kampanji, svakako treba pričekati da sam Moschino stigne u trgovine H&M-a! Dizajner Jeremy Scott ističe kako je ponosan na to što će se neki od njegovih komada moći pronaći u trgovinama i na online stranicama H&M-a po pristupačnim cijenama i za nas, kako bih ja rekao obične smrtnike. Ako je netko opsjednut Moschinom, onda sam to definitivno ja, već sam uzeo slobodan dan na poslu, kako bih večer prije i cijeli idući dan mogao kampirati ispred trgovine H&M-a na Cvjetnom trgu u Zagrebu. Hahah šalim se. A što se tiče samih cijena, Scott je za Vogue otkrio da će se njegovi komadi moći pronaći u svim trgovinama po prihvatljivim cijenama od 150,00 do 2.500,00 kn. Prosudite sami, koliko ste spremni izdvojiti za ovakav jedan brend. Uostalom, ne bi me iznenadilo da neki nikada nisu ni čuli za Moschino, između ostalog, nemaju svi ni ukusa. 😉

Strpite se još nekoliko dana, a onda zajedno sa mnom pohrlite u trgovine Hennesa & Mauritza po svoj prvi odjevni predmet iz kolekcije Moschino, prepoznatljivog i upečatljivog Jeremyja Scotta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *